Найкращі пилососи
|
|
maxmer3 | Дата: Воскресенье, 11.05.2025, 06:57 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Доброго дня всім! Планую оновити свій старенький пилосос і стою перед вибором — який саме бренд та модель обрати у 2025 році? Зараз на ринку дуже багато варіантів: Dyson, Samsung, Philips, Rowenta, Xiaomi, Bosch та інші. Хотілося б знайти щось справді надійне, з хорошою потужністю всмоктування, фільтрацією (HEPA бажано), щоб справлявся як з килимами, так і з твердими підлогами.
Також цікавить ваше ставлення до роботів-пилососів — чи варто брати комбіновану модель (з функцією вологого прибирання), чи краще зупинитися на класичному вертикальному або мішковому пилососі? Бюджет — до 10 000 грн, але готовий трохи додати, якщо модель справді варта уваги. Поділіться, будь ласка, своїм досвідом — хто чим користується, які плюси/мінуси?
|
|
| |
androidskladru | Дата: Воскресенье, 11.05.2025, 13:59 | Сообщение # 2 |
| Можу порадити зі свого досвіду — користуюся вже рік Philips PowerPro Expert FC9745, і він мене повністю влаштовує. Це класичний пилосос без мішка, з циклоном і HEPA-фільтром. Потужність всмоктування дуже хороша — справляється навіть з шерстю тварин (у нас в домі кіт і собака), килими чистить на ура.

Плюси:
Контейнер легко чиститься, не треба купувати мішки.
HEPA-фільтр не пропускає пил — повітря після прибирання стає значно чистішим.
Є насадки для різних поверхонь, включно з щіткою для паркету.
Кабель довгий, не треба постійно перемикати розетку.
З недоліків — трохи важкуватий, особливо для жінки. Але якщо потрібна сила — це той випадок. Роботів-пилососів не пробував, але кажуть, що вони більше як допоміжне прибирання, а не повноцінне. Якщо ти хочеш справжнє прибирання — краще брати класичний.
|
|
| |
oivanova74 | Дата: Воскресенье, 11.05.2025, 20:02 | Сообщение # 3 |
| Доброго дня! Якщо розглядати й бюджет, і якість, то я би порадив подивитися в бік Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 — це вертикальний акумуляторний пилосос, яким користуюся вже більше ніж півроку. Зручний тим, що не має дротів — взяв і прибрав. Ідеально для швидкого щоденного прибирання. Має достатню потужність, кілька режимів, HEPA-фільтрацію, та ще й можливість встановити його на зарядну базу на стіну.
Щодо роботів — у знайомих є Roborock S8, кажуть, дуже задоволені, особливо коли вдома діти й тварини. Але все ж таки, як уже писали вище, робот не замінить глибоке прибирання — швидше стане хорошим доповненням.
До речі, я колись також вагався, і мені допомогла одна гілка на форумі "Rozetka Club" — ось тут гарне обговорення з рейтингами та відгуками: https://medvin.ucoz.ua/forum/2-5032-1
Там багато користувачів діляться враженнями про моделі 2024-2025 року, можливо, знайдеш щось саме для себе.
|
|
| |