ГлавнаяРегистрацияВход Форум-Алчевск Среда, 12.11.2025, 00:05
  Клінкерна плитка - Форум Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Клінкерна плитка
ПолюшкаДата: Пятница, 13.03.2020, 23:39 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Друзі, Я роблю ремонт на кухні і прийшла ідея зробити фартух на кухні у вигляді цеглинок. Переглядала в інтернеті і вибрала клінкерну плитку, мені цей варіант дуже сподобався, думаю що буде виглядати стильно та цікаво, але в інтернеті почитала відгуки, що не найкращий матеріал для фартуха. Як вважаєте чи так це? У кого така плитка, як вона в догляді. І до речі ще питання, порозпитувала в наших магазинах клінкерну плитку, вибір зовсім невеликий того що є в наявності, пропонують на замовлення, але я ж і сама можу в такому випадку замовити, і буде дешевше.

borunowairДата: Пятница, 13.03.2020, 23:44 | Сообщение # 2
Ну все вірно, не найкращий варіант для фартуха. Там же постійно будуть летіти жирні бризки, чад, як ви це все плануєте відмивати. Для фартуха краще, вважаю гладкі, глянцеві поверхні

veramarininaaДата: Пятница, 13.03.2020, 23:49 | Сообщение # 3
Я бачила клінкерну плитку, але вона за структурою нагадує більше керамограніт, від клінкерної тільки одна назва. Думаючи така підійде і мити її буде легко, єдине що мене бентежить, що в такій кладці роблять широкі шви, а я не прихильниця цього

fionafilonoДата: Пятница, 13.03.2020, 23:59 | Сообщение # 4
Мені теж дуже подобається як виглядає клінкерна плитка, у моєї знайомої кухонний фартух із такої і ще вони вирішили в коридорі одну стінку виділити. Виглядає дуже цікаво, я якщо чесно не питала і навіть не замислювалася про догляд, але якщо вчасно протирати, то думаю великих проблем і труднощів зняти забруднення не буде. А з приводу того що в магазинах вибір не великий, то це так, вони зараз мало що мають в наявності, все під замовлення, але благо доставляють в перебігу декількох днів. але ви можете і самі пошукати такі інтернет магазини. Я наприклад  пригледіла магазин Еталон https://etalonk.com/catalog/klinker

Сообщение отредактировал fionafilono - Суббота, 14.03.2020, 00:01

petrjarik77Дата: Суббота, 18.06.2022, 07:51 | Сообщение # 5
Также планирую купить клинкерную плитку и тротуарную, а вот какой цемент для второго вариант подобрать ума не приложу. Подскажите, кто уже не раз сталкивался с таким вопросом и даст рекомендации по выбору отсюда https://kiev.kub.in.ua/stroitelnye-smesi/cement-i-cps/ цемента?! Просьба, другие источники не предлагать, потому как там выбор шире и могу сэкономить больше учитывая цены и доставку.

anatoliyberkanДата: Понедельник, 27.02.2023, 23:23 | Сообщение # 6
Компанія "Український Бетон"  https://uabeton.com.ua/utepliteli-kiev/ пропонує широкий асортимент утеплювачів, таких як пінопласт, мінеральна вата, екструдований пінополістирол та інші. Кожен тип утеплювача має свої переваги. Пінопласт має високу міцність та хорошу теплоізоляцію, мінеральна вата є екологічно чистим матеріалом та не підтримує горіння, а екструдований пінополістирол має низьку водопоглинаність та стійкий до впливу різних погодних умов. Крім того, всі утеплювачі, доступні в компанії, відповідають вимогам щодо енергоефективності та відповідності нормам безпеки.

frederiksheadДата: Суббота, 26.07.2025, 13:24 | Сообщение # 7
Так, клінкерна керамична плитка виглядає цікаво, але коли дійшло до монтажу, зрозумів, що різати її не так просто. Особливо якщо хочеш акуратну підгонку під розетки, витяжку або кути. Я в такому випадку використовував алмазний диск Distar Shine – це спеціальний диск для болгарки, який дає дуже точний і чистий різ без сколів.
Ось тут купував – https://dtools.com.ua/shop/product/distar-shine – підходить для плитки, керамограніту й якраз те, що треба для дрібної роботи.
Можна робити врізки, підганяти плитку під 45° але фрезою вже Edge Dry — і виглядає все максимально акуратно. Якщо хтось планує самостійно робити монтаж – точно рекомендую гравер  + якісний диск Distar Butterfly. Особливо КШМ з диском Shine та диск для запилу від 45 Єдж

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форум-Алчевск © 2025
Бесплатный конструктор сайтовuCoz