|
Клінкерна плитка
|
|
| Полюшка | Дата: Пятница, 13.03.2020, 23:39 | Сообщение # 1 |
|
Статус: Offline
| Друзі, Я роблю ремонт на кухні і прийшла ідея зробити фартух на кухні у вигляді цеглинок. Переглядала в інтернеті і вибрала клінкерну плитку, мені цей варіант дуже сподобався, думаю що буде виглядати стильно та цікаво, але в інтернеті почитала відгуки, що не найкращий матеріал для фартуха. Як вважаєте чи так це? У кого така плитка, як вона в догляді. І до речі ще питання, порозпитувала в наших магазинах клінкерну плитку, вибір зовсім невеликий того що є в наявності, пропонують на замовлення, але я ж і сама можу в такому випадку замовити, і буде дешевше.
|
| |
| |
| borunowair | Дата: Пятница, 13.03.2020, 23:44 | Сообщение # 2 |
|
| Ну все вірно, не найкращий варіант для фартуха. Там же постійно будуть летіти жирні бризки, чад, як ви це все плануєте відмивати. Для фартуха краще, вважаю гладкі, глянцеві поверхні
|
| |
| |
| veramarininaa | Дата: Пятница, 13.03.2020, 23:49 | Сообщение # 3 |
|
| Я бачила клінкерну плитку, але вона за структурою нагадує більше керамограніт, від клінкерної тільки одна назва. Думаючи така підійде і мити її буде легко, єдине що мене бентежить, що в такій кладці роблять широкі шви, а я не прихильниця цього
|
| |
| |
| fionafilono | Дата: Пятница, 13.03.2020, 23:59 | Сообщение # 4 |
|
| Мені теж дуже подобається як виглядає клінкерна плитка, у моєї знайомої кухонний фартух із такої і ще вони вирішили в коридорі одну стінку виділити. Виглядає дуже цікаво, я якщо чесно не питала і навіть не замислювалася про догляд, але якщо вчасно протирати, то думаю великих проблем і труднощів зняти забруднення не буде. А з приводу того що в магазинах вибір не великий, то це так, вони зараз мало що мають в наявності, все під замовлення, але благо доставляють в перебігу декількох днів. але ви можете і самі пошукати такі інтернет магазини. Я наприклад пригледіла магазин Еталон https://etalonk.com/catalog/klinker
Сообщение отредактировал fionafilono - Суббота, 14.03.2020, 00:01 |
| |
| |
| petrjarik77 | Дата: Суббота, 18.06.2022, 07:51 | Сообщение # 5 |
|
| Также планирую купить клинкерную плитку и тротуарную, а вот какой цемент для второго вариант подобрать ума не приложу. Подскажите, кто уже не раз сталкивался с таким вопросом и даст рекомендации по выбору отсюда https://kiev.kub.in.ua/stroitelnye-smesi/cement-i-cps/ цемента?! Просьба, другие источники не предлагать, потому как там выбор шире и могу сэкономить больше учитывая цены и доставку.
|
| |
| |
| anatoliyberkan | Дата: Понедельник, 27.02.2023, 23:23 | Сообщение # 6 |
|
| Компанія "Український Бетон" https://uabeton.com.ua/utepliteli-kiev/ пропонує широкий асортимент утеплювачів, таких як пінопласт, мінеральна вата, екструдований пінополістирол та інші. Кожен тип утеплювача має свої переваги. Пінопласт має високу міцність та хорошу теплоізоляцію, мінеральна вата є екологічно чистим матеріалом та не підтримує горіння, а екструдований пінополістирол має низьку водопоглинаність та стійкий до впливу різних погодних умов. Крім того, всі утеплювачі, доступні в компанії, відповідають вимогам щодо енергоефективності та відповідності нормам безпеки.
|
| |
| |
| frederikshead | Дата: Суббота, 26.07.2025, 13:24 | Сообщение # 7 |
|
| Так, клінкерна керамична плитка виглядає цікаво, але коли дійшло до монтажу, зрозумів, що різати її не так просто. Особливо якщо хочеш акуратну підгонку під розетки, витяжку або кути. Я в такому випадку використовував алмазний диск Distar Shine – це спеціальний диск для болгарки, який дає дуже точний і чистий різ без сколів. Ось тут купував – https://dtools.com.ua/shop/product/distar-shine – підходить для плитки, керамограніту й якраз те, що треба для дрібної роботи. Можна робити врізки, підганяти плитку під 45° але фрезою вже Edge Dry — і виглядає все максимально акуратно. Якщо хтось планує самостійно робити монтаж – точно рекомендую гравер + якісний диск Distar Butterfly. Особливо КШМ з диском Shine та диск для запилу від 45 Єдж
|
| |
| |