| mironovs920 | Дата: Суббота, 20.09.2025, 08:24 | Сообщение # 1 |
|
Статус: Offline
| Перепробувавши різноманітні мазі та креми, застосовуючи лікувальні вправи та фізіотерапію, я усвідомив, що повноцінне позбавлення від варикозу можливе тільки за допомогою спеціалізованих медичних втручань. Друзі порадили звернути увагу на клініку PRO HEALTH, де використовується унікальний метод лікування - ендовенозна лазерна абляція (ЕВА). Перш за все привернула безпека та ефективність процедури, відсутність рубців і швидке відновлення. На прийомі лікар уважно обстежив мої ноги, уточнив подробиці перебігу захворювання і склав індивідуальну програму лікування. Майбутня ендовенозна лазерна абляція https://prohealth.clinic/uslugi....yatsiya здавалася простою і зрозумілою, тому страх відступив. Під час ЕВЛА лікар застосовував місцеві анестетики, тому неприємних відчуттів практично не було. Наступні кілька днів вимагали спокою і дотримання певних рекомендацій, але відновлення відбувалося плавно і непомітно. Всього за кілька місяців мої ноги набули природного здорового вигляду, вся симптоматика варикозу зникла. Щиро вдячний співробітникам клініки PRO HEALTH за прекрасну організацію процесу і висококласне медичне супроводження.
|
| |
| |