Хочу купити металошукач.
|
|
borisbekarev119 | Дата: Среда, 17.03.2021, 23:01 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Ось стукнуло мені в голову, хочу купити металошукач і пошукати якісь цікавинки! На риболовлю часто їжджу в глухі місця, де поруч села занедбані, глухомань, ніхто там нічого зроду не шукав ..... Мені здається хороший варіант урізноманітнити відпочинок на природі. Який краще купити металошукач?
|
|
| |
PetyaLogkin | Дата: Среда, 17.03.2021, 23:07 | Сообщение # 2 |
| У глухих місцях шукати погано, не азартно. Треба на пляжі, на узбережжі. Навіть без апарату дещо попадається, а з металошукачем знайомий за літо багато цікавого наколупав. Краще подивися Minelab X-Terra від 305-го і далі по грошах, в комплектації з котушкою DD.
|
|
| |
kosmoslb426 | Дата: Среда, 17.03.2021, 23:15 | Сообщение # 3 |
| АСЕ250 хороша машинка, но старовата. Початкового уровня 305-я краще буде и для новачка, тім более так само продати потім можна. Знайомий купивши побалувати, до цього ніякого приладнати не мав, розібрався відразу, тепер підсів на це, монети та ін. Тягає на дачі не натішіться.
|
|
| |
dmitriysarov9 | Дата: Четверг, 18.03.2021, 11:16 | Сообщение # 4 |
| Хлопці, що ви пропонуєте початківцю шукачеві скарбів! Це все машинки для досвідчених копарів. Автор, не слухай їх, ось тут можно купити надійний прилад для початківця пошукача https://metalloiskateli.com.ua/uk/metalloiskatel-b-u . На початку раджу вам купити металошукач б\у. Якщо сподобається, то наступний прилад вибереш собі сама, під свої цілі і завдання. Якщо коп не піде, то його буде досить легко продати, не сильно втративши в грошах.
|
|
| |