шини
|
|
innasuhova83 | Дата: Суббота, 13.03.2021, 16:05 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Друзі, питання до хлопчиків - де можно замовити не дуже дорогу літню гуму, може хтось підкаже, бо чоловік дав завдання пошукати, а в мене чомусь трапляються тільки по заоблачній вартості, може щось не так роблю.
|
|
| |
marina_kovalchik | Дата: Суббота, 13.03.2021, 16:05 | Сообщение # 2 |
| Так ви коли запит робите, відразу ціну орієтовну вбивайте, я завжди так роблю, бо пошукові системи просто видають ті посилання, які у них числяться в топі замовлень, до того ж у магазинах найчастіше є вартісний фільтр - просто обираєшь максимальну і мінімальну ціну і все.
|
|
| |
innasuhova83 | Дата: Суббота, 13.03.2021, 16:06 | Сообщение # 3 |
| Та щось у мене не дуже виходило, бо я на сайтах з одягом та обувью цей фільтр часто використовую, щоб зразу бачити товари по прийнятній ціні, а на тих що мені траплялися не могла знайти де той фільтр взагалі є.
|
|
| |
anatoliy_zalohs | Дата: Суббота, 13.03.2021, 16:07 | Сообщение # 4 |
| Взагалі то ці фільри завжди є, дивно що не змогли знайти. Подивіться на сайті магазина Shiny&Diski, я там останнім часом часто замовлення роблю, у січні літню гуму замовляв, ціни більш-менш прийнятні і посилка приходить завжди вчасно, так що рекомендую там прицінитися, там все дуже зрозуміло, навіть якщо на машинах не розумієшся - https://shiny-diski.com.ua/uk/tires/summer/goodyear
|
|
| |