тримачі для струмовідводів
|
|
menigorek | Дата: Четверг, 15.05.2025, 11:43 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Скільки коштують тримачі для струмовідводів? Потрібні для зовнішнього монтажу на великій території.
|
|
| |
kirilzhilenko80 | Дата: Четверг, 15.05.2025, 12:49 | Сообщение # 2 |
| Після кількох невдалих покупок у інших магазинах, де мені доводилося або повертати товар, або чекати дуже довго, я звернувся до https://enel-ukraine.com.ua/ua Тут мені запропонували найкращі тримачі для струмовідводів для зовнішнього монтажу на моїй великій території. Я одразу помітив, що якість цих тримачів значно перевершує те, що я бачив в інших магазинах. Придбання було легким і швидким, а товар доставили вчасно. Порівняно з іншими постачальниками, Enel Україна надає якісні рішення з професійним підходом до кожного клієнта.
|
|
| |
valentinanagieva93 | Дата: Четверг, 15.05.2025, 16:06 | Сообщение # 3 |
| Привіт! Я якраз з Києва й нещодавно стикалась із подібним питанням — ми облаштовували систему блискавкозахисту для ділянки під Києвом. Тримачі для струмовідводів — це насправді не така дорога частина системи, але дуже важлива. З власного досвіду можу сказати, що:
- Пластикові тримачі — найдешевші, бачила від 12–15 грн за штуку. Підійдуть, якщо навантаження невелике та немає жорстких погодних умов.
- Оцинковані або з нержавійки — коштують дорожче, десь від 40–50 грн, але вони набагато надійніші. Ми обрали саме їх для зовнішнього монтажу, бо територія велика й часто буває вітер та дощ.
Замовляли через інтернет, зараз багато українських магазинів типу Громовик, ТехноНіколь, або навіть на Rozetka є вибір. Головне — звертати увагу на діаметр провідника, бо є тримачі на 6 мм, а є на 8 чи 10 мм. Так що якщо потрібні «під ключ» і в великій кількості — краще одразу уточнити у постачальника про знижку чи комплектацію. Якщо буде потрібно — можу підкинути пару перевірених контактів
|
|
| |